Schoonheidssalon Maison Manon

Een gezichtsbehandeling, wenkbrauwen verven, harsen en epileren. In mijn salon geef ik verschillende behandeling en heb je specifieke wensen dan pas ik dat toe in jouw behandeling. Stel je vragen en wil je advies voor een gezonder en beter uitziende huid; "ik geef het je graag"

Complete gezichtsbehandeling!

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw huid goed te onderhouden. Door professionele behandelingen zorgen we er samen voor dat uw huid er zichtbaar gezonder uit gaat zien, en er ook beter uit blijft zien. Een gezichtsbehandeling bij Maison Manon bestaat standaard uit:

epileren | reinigen | scrubben | oneffenheden verwijderen | masker | massage | lotion | dagcreme | (dag)make-up 

Harsen

Dit is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen doormiddel van een kleverige pasta. Een haar wordt met Hars helemaal verwijderd na deze behandeling zal het gemiddeld 3 tot 8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Dit is een tijdelijke manier van haar verwijdering. In mijn salon biedt ik je verschillende behandelingen aan, zie het prijsoverzicht hiernaast.

Verven

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van je gezicht. De natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en de plaats waar ze op het voorhoofd groeien zorgen voor een natuurlijk evenwicht in je gezicht. Je schoonheidsspecialist haalt het karakter van uw wenkbrauwen naar voren door deze desgewenst te verven en te epilieren, je gezicht zal gaan spreken. Daarnaast kun je meteen je wimpers laten verven voor een fraai resultaat.

 

 

Mijn prijzen

 

 Gezichtsbehandeling:

 

Gezichtsbehandeling,
compleet verzorgd (zie hiernaast)

€ 39,95

Harsen:

 

Epileren

€ 8,00

Harsen bovenlip

€ 7,00

Harsen bovenlip + kin

€ 11,50

Harsen onderbenen

€ 22,50

Harsen hele benen

€ 37,50

Harsen oksels

€ 17,50

Harsen bikini-lijn

€ 17,50

Harsen rug

€ 25,00

Verven:

 

Wenkbrauwen verven

€ 7,50

Wimpers verven

€ 8,50

Verven wenkbrauwen
+ wimpers verven

€  15,00

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen