Nagelstyling bij Maison Manon

Sinds 2001 ben ik gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van kunstnagels. De 'kunst' hiervan is om het op zo'n natuurlijk mogelijke manier te doen zonder uw eigen nagel te beschadigen. En het moet goed blijven zitten bij normaal gebruik van uw handen.

Acrylnagels

Niet iedereen heeft sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze een mooie lengte hebben bereikt. Een bezoekje aan de nagelstudio biedt dan een uitkomst. U kunt kunstnagels laten zetten voor een bijzondere gelegenheid, bv trouwen, of gewoon omdat u graag mooie verzorgde handen wilt. Ook als u nagels bijt is dit een ideale oplossing.

Jouw eerste behandeling acrylnagels;

Bij de eerste behandeling, 'een nieuwe set', worden tips aangebracht ( voor de verlenging van de nagel) aan de toppen van uw nagels met speciale nagellijm. Daarna worden de tips in de door uw gewenste lengte en vorm gevijld. Dan komt de acryl erover heen. Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt vermengd. Dit breng ik aan en wordt gevormd met een penseel zodat er een natuurlijke nagel onstaat.

French Manicure

U kunt kiezen uit French Manicure ( wit randje ) of een naturel tip.

Ook is het mogelijk, indien u zelf al een mooi randje heeft aan uw nagels, een roze laagje acryl over uw nagels aan te laten brengen, puur voor de versteviging.

Jouw nagels mooi houden?

Om de nagels mooi te houden zullen de nagels elke 3 á 4 weken worden bijgewerkt. Dit is echter afhankelijk van de groei van de nagels.

Het zelf verwijderen en te hard vijlen zal uw nagel pijnlijk kunnen beschadigen. Laat dit doen door uw nagelstyliste.

Mijn prijzen

 

Set acrylnagels

€ 57,50

Bijwerken nagels 3a4 weken

€ 33,50

Laag over je natuurlijke nagel 

€ 35,00 

Acryl op teennagels 

€ 35,00 

Teennagels lakken 

€ 10,00 

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen