Make-up & Visagie bij Maison Manon

Na het behalen van KOC vakdiploma schoonheidsspecialist, Nagelstylist & en diploma van Visagie heb ik de activiteiten uitgebreid met het verzorgen van bruidsmake-up, avond make-up en feest make-up

Jouw persoonlijke Make-up

Make-up is persoonlijk! Wil je er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey-eyes, samen met jouw persoonlijke inbreng en professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Wil je meer advies..

Ga je trouwen? Jouw Bruidsmake-up

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. En op deze dag wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Zelf je make-up doen is natuurlijk een mogelijkheid, maar zou het niet erg fijn zijn als je je hier niet mee bezig hoeft te houden op deze dag?

voor je trouwdag eerst een proef make-up

Ongeveer 1 á 2 maanden voor je trouwdatum maken we een afspraak voor een proef make-up. Tijdens deze proefsessie gaan we jouw bruidsmake-up geheel volgens jouw wensen vorm geven, net zolang tot je denkt, dit moet het worden.

Laat je compleet verwennen; Bruidsmake-up + Proef make-up en een gezichtsbehandeling!

Heerlijk ontspannen op jouw mooiste dag van je leven. Maak de behandeling compleet door in de week voor je trouwdag bijvoorbeeld, te genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Mijn prijzen

 

Proef make-up & bruidsmake-up

€ 70,00

Proef make-up & bruidsmake-up incl een gezichtsbehandeling

€ 100,00

Feest make-up 

€ 19,95

 

Modellen make-up

Bent u fotograaf en heeft u modellen die opgemaakt moeten worden, dan kunt u bij mij terecht.

Ik kom de modellen opmaken in de style die u wilt.

Neem contact met mij op en we kunnen de opdrachten en ideeen uitwissellen.

 

 
 
Geen producten
Naar winkelwagen